BİNGÖL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
BİNGÖL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

4.Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 07/05/2018

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından 14 Mayıs-12 Haziran 2018 tarihleri arasında 4.Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Başvurular 02-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında olup, söz konusu eğitim programına  ameliyathanede en az 2 (iki) yıl çalışan Hemşire, Ebe (Hemşire Yetkili) ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) katılabilecektir. Başvuru yapmak isteyenlerin Sağlık Bakanlığı'ndan tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, ebeler için hemşire yetki belgesi ve ekte bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne resmi yazı ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar  http://khgm.saglik.gov.tr/DB/10/5122_sertifikali-egitim-p duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Meral AKAGÜNDÜZ
E-posta:  s.yilmaz2@saglik.gov.tr